Z Olympu chci udělat sportovní rodinu. Berbr mi kvůli výsledku nevolal – Michal Volf

Do 96. dílu našeho podcastu dorazil muž dvou tváří. Na jedné straně fotbalový sudí, na té druhé šéf resortního sportovního centra ministerstva vnitra Olymp, Michal Volf. Jak časově náročné je skloubení těchto dvou profesí? Jaké jsou hlavní předpoklady pro to stát se dobrým rozhodčím? Poděkovaly někdy Michalovi oba týmy za rozhodcovský výkon? Přišel někdy jako rozhodčí do kontaktu s Romanem Berbrem?

Olymp reprezentují TOP sportovci jako Martina Sáblíková nebo Adam Ondra. Jaké další sportovní hvězdy organizace zastřešuje? Co musí člověk udělat pro to, aby se stal součástí Olympu, a co tím vlastně získá? Nastává někdy konflikt mezi sponzory atletů a sponzory resortního centra? Jaké pravomoce má Michal jako šéf? Do jaké míry může zasáhnout do svazové práce, když s ní nesouhlasí? Jak ukoučuje rozdělení financí do jednotlivých sportů?

Mezi našimi posluchači najdeme spoustu hobby sportovců, patříme mezi ně i my. Je sportovní centrum přístupné hobbíkům, kteří by rádi využili jejich zázemí? Má být Olymp vidět ve sportovním prostředí jako marketingová značka? Jaké má Michal cíle v rámci organizace? Všechno se dozvíte v novém díle!

Užijte si poslech a nezapomeňte nás sledovat na Instagramu.

Partner podcastu:

Nalaďte nás na všech podcast platformách

Jsme na Spotify, Apple Podcasts i Google Podcasts.