Fotbal mi nestačil, chtěl jsem být celebrita i mimo sport – Lukáš Vácha

S jakými názory na svou osobnost jste se setkal? „Byli lidé, kteří mě opěvovali a fandili, a pak ti, kteří mi nadávali a přáli to nejhorší.” V novém dílu jsme přivítali sparťanského fotbalistu a bývalého reprezentanta, Lukáše Váchu. Proč mu půlka lidí fandila a druhá zas nadávala? Čím to bylo, že budil takovou pozornost? Sundal už nohu z plynu nebo se stále snaží stát celebritou? Schytával někdy v kabině kritiku za to, jak se prezentoval v médiích?

Lukáš strávil většinu své fotbalové kariéry v pražské Spartě a vlivem častých zranění přijal roli mentora B-týmu, kde pomáhá posunout se mladým fotbalistům. Co pro něj klub znamená a jak si k němu vybudoval tak silný vztah? Jaký tlak působí na hráče ve Spartě? Jak se mu líbí role mentora a má určitý vliv na hierarchii kabiny?

Jakým směrem se vydá po ukončení kariéry profesionálního fotbalisty? Připravoval se během kariéry na život po sportu? Jak vnímá české fotbalové prostředí a bylo v seriálu Vyšehrad ztvárněno podle reality - párty, auta, show? Změnilo se to během jeho kariéry? Nezapomněli jsme se zeptat, kdo letos vyhraje ligu?

Nalaďte nás na všech podcast platformách

Jsme na Spotify, Apple Podcasts i Google Podcasts.