Po Gábině si lidi mysleli, že je s biatlonem konec. Opak je pravdou a čísla to dokazují – Jiří Hamza

Biatlonová sezóna je v plném proudu, a tak k nám do podcastu zavítal architekt biatlonového zázraku, Jiří Hamza. Jiří se ještě před vstupem do biatlonu věnoval brněnskému basketu, kde s týmem získal spoustu mistrovských titulů. Jak se mu podařilo dosáhnout tolika úspěchů ve dvou typologický zcela odlišných sportech? Proč byl přesvědčený, že ruští biatlonisté už v roce 2014 při olympiádě v Soči dopovali?

Podle čeho Jiří odhadoval, že bude mít biatlon v budoucnu potenciál, když se do svazu zapojil? Co si biatlon uvědomil dřív než jiné sportovní svazy? V čem mají před ostatními náskok? Jaké limity jim brání k ještě většímu prosazení a sledovanosti? Jak je nastavená marketingová komunikace kolem reprezentace? Jak pracovat s očekáváním fanoušků po obrovských úspěších generace kolem Gabriely Soukalové? Dá se na to navázat? Ztratila se část pozornosti nebo naopak všechna čísla rostou?

Co jsou Jiřího šéfovské přednosti? V čem je jeho přidaná hodnota, díky které je už v čele biatlonového svazu řadu let? Je pravda, že politici po něm chtěli, aby se stal prvním mužem českého sportu? Na jaké taháky bude biatlon sázet při nadcházejícím Mistrovství světa 2024 pořádaném u nás v Novém Městě na Moravě? Dozvíte se!

Užijte si poslech a nezapomeňte nás sledovat na Instagramu.

Partner podcastu:

Nalaďte nás na všech podcast platformách

Jsme na Spotify, Apple Podcasts i Google Podcasts.