FIFA Master otevře dveře do světa sportu. Číslo na Fergusona ale nemám – Jakub Mihule

Hlásí se 1000 zájemců, ale přijmou pouze 30 šťastlivců. Mluvíme o magisterském studijním programu FIFA Master, jehož první český absolvent a nyní již zaměstnanec UEFA Jakub Mihule zavítal do našeho podcastu. Jaký je to konkrétně studijní program a kdo ho zaštiťuje? Pro jaké studenty je určen? Co Jakuba vedlo k tomu, aby se vydal touto cestou? Můžete se přihlásit taky?

Čím přesvědčil přijímací komisi, aby ho vybrala? Co se tam člověk dozví a naučí? Jak probíhá výuka a co mu na ní přišlo nejzajímavější? Odnesl si kontakty, které v budoucnu využil? Získal díky studiu nějakou konkurenční výhodu při hledání práce? Jakou činnost se získaným diplomem vlastně mohl dělat? Co je náplní jeho práce v UEFA? Jak vypadá jeho pracovní den? V čem se 8 let po ukončení studia cítí nejsilnější?

I když Jakub několik let studoval v zahraničí a nyní tam i pracuje, nemohly chybět otázky ohledně českého sportu. Jakou má pověst ve světě? Čím bychom se mohli inspirovat od jiných zemí? Jak svět nahlíží na české sportovní kauzy? Jaké plusy a mínusy má podle Jakuba práce ve sportovním prostředí? A na závěr – jakou radu by měl Jakub pro český sport?

Užijte si poslech a nezapomeňte nás sledovat na Instagramu.

Partner podcastu:

Nalaďte nás na všech podcast platformách

Jsme na Spotify, Apple Podcasts i Google Podcasts.