Nagano je paradoxně náš problém, hokej jede na setrvačnost – Jakub Koreis

Co schází hokeji, aby se vrátil zpět na výsluní? Jaké zkušenosti získá mladý hokejista přestupem do zámoří? Nejen na to nám odpověděl bývalý hokejista Jakub Koreis, který byl v juniorském věku jen malý kousek od vstupu do NHL. Vnímá svoji kariéru jako naplněnou, přestože nezasáhl do nejprestižnější ligy světa? Jaký má názor na hráče, kteří odcházejí do Ruska vzhledem k současné válečné situaci?

Po skončení kariéry se Jakub pustil do několika projektů. Se svou přítelkyní se přestěhovali do Plzně, kde si otevřeli nyní již vyhlášenou kavárnu Walter. Co ho vedlo ke vstupu do gastro průmyslu? Jakou roli hrál v začátcích projektu Bez frází? Proč se rozhodl k vytvoření vlastního podcastu a kdo vymyslel jeho název? Pracují nějak výjimečně na budování jeho brandu?

V závěru našeho povídání jsme se vrátili zpátky do sportovního prostředí. Neláká ho manažerská pozice v hokejovém prostředí? Nastupuje nový prezident českého hokeje s čistým štítem? Může se divák dozvědět zajímavé informace z pozápasového rozhovoru a jak při něm on sám jako hráč odpovídal?

Nalaďte nás na všech podcast platformách

Jsme na Spotify, Apple Podcasts i Google Podcasts.